Inloggen

Een deel van de website www.nsl-monitoring.nl is alleen toegankelijk nadat u bent ingelogd. Zonder inlogaccount kunt u alle openbare invoergegevens en rekenresultaten bekijken en exporteren.

Wachtwoord vernieuwen (jaarlijks verplicht)

Voor iedere monitoringsronde heeft u een nieuw wachtwoord nodig. Uw oude wachtwoord kunt u niet meer (her)gebruiken. Voer uw gebruikersnaam en e-mailadres in dan ontvangt u een link per e-mail. Met deze link kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Account registreren

Met een inlogaccount kunt u – naast de openbare – ook de concept-invoergegevens en rekenresultaten bekijken. Daarnaast is het mogelijk om wijzigings- en accordeerrechten voor (delen van) de invoergegevens te hebben. Een account vraagt u aan via deze website. Een account wordt alleen aan u verstrekt als u NSL-coördinator bent of na toestemming van de lokale NSL-coördinator.
Klik in de linker balk van deze pagina op Account registreren om een aanvraag voor een account in te dienen.

Wachtwoord vergeten

Als u het wachtwoord van uw account bent vergeten, kunt u de Monitoringstool vragen een nieuw wachtwoord naar u op te sturen.
Klik hiervoor in de linker balk van deze pagina op Wachtwoord vergeten.
Nadat u een nieuw wachtwoord ontvangen heeft en ingelogd bent kunt u in de linker balk de optie ‘Mijn account’ kiezen. Daar kunt u desgewenst het wachtwoord wijzigen in een zelf gekozen wachtwoord.

Bij problemen met inloggen of vragen rond uw account kunt u contact opnemen met de helpdesk van InfoMil.